Veldokumentert myggmiddel

MyggA er en serie effektive insektmidler mot mygg og flått som produseres av Omega Pharma i Tyskland, et av verdens ledende selskaper innen legemidler. Helt siden oppkjøpet av Jaico R.D.P. produserer de også effektive midler mot mygg og andre insekter.

Test og dokumentasjon

Selskapet er aktivt over hele verden og deres patenterte Jaico Myggmelk, som i Norge heter MyggA Roll-on, finnes i dag i mange land på alle kontinenter. Produktet har også vunnet en lang rekke priser. Jaico ble grunnlagt i 1987 og har siden jobbet tett med Tropical Medicine Antwerp (ITMA) og Swiss Tropical and Public Institute (SwissTPH) om forskning og utvikling av insektmidler. Produktene gjennomgår både tester i laboratorier samt felttester.

Bredt produktsortiment

OmegaPharma har omfattende dokumentasjon for sine produkter og har til hensikt å registrere et bredt spekter av produkter under det europeiske biociddirektivet. Omega Pharma og Midsona Sverige (inkl. Forgjengere), har i lang tid hatt et nært og tillitsfullt samarbeid, som har bygget opp omfattende erfaring og kunnskap om MyggA-produktene og deres effekter.

mygga_omega_pharma.jpg